Texfilt Fan Coil szűrők

  • EN 779 szerint minősített
  • Könnyű és robosztus
  • Széles méretválasztékban kapható
  • Tisztítható változat
  • Alacsony nyomásesés
  • Hosszú élettartam

Alkalmazási Terület

A Texfilt szűrők megvédik a hűtő és fűtő berendezéseket a portól és a szennyeződésektől. A termékek széles választéka áll rendelkezésre, melyek beszerelhetők az összes fajta fan-coil berendezésbe. Elsősorban helyi légkondicionálókban, légfüggönyökben alkalmazzák, ill. szállodákban mennyezeti fan-coil egységekben.

A szűrők standard és vásárlói igény szerinti méretekben is kaphatók.

Termékjellemzők

Panel Fan Coil Szűrők

A szűrőanyagokat horganyzott keretben,a kimenő és a bemenő oldalon egyaránt, drótháló megtámasztással rögzítik. A szűrőbetét cserélhető.

Drótkeretre Varrt Fan Coil Szűrők

A szűrőanyagot drótkeretre feszítik és kétsoros varrattal rögzítik. A szűrőanyag lehet egyszerhasználatos, vagy mosható kivitelű.

Drótkeretre Húzott Szűrőcső

A szűrő csőként kerül megvarrásra, a cső ráhúzható a drótkeretre. A szűrőbetét többször cserélhető. Kiszrelése lehetséges megadott méretekre, vagy végtelen csőként tekercselve kapható.

Texfilt Fan Coil Szűrők

Poliészter Szűrőanyag

A szűrőpaplanokat rugalmas , szintetikus szálakból gyártják hőrögzítéses eljárással. Ennek a technológiának számos előnye van: a mélységben történő kötés mérettartást biztosít, növeli a szilárdsági tulajdonságokat, nagy portároló képességet és hosszú élettartamot biztosít.

Monofilament Szövet

A monofilament szövet ideális fan coil szűrőként. A rácsszerkezet pontos szűrést tesz lehetővé. Az anyag nem okoz allergiát, ellenáll a tisztítószereknek, így könnyen regenerálható.

Nyitottcellás Poliuretán Hab

A műszaki habok csoportjába tartozó nyitottcellás poliuretán hab sok szűrési feladatra használható. Legfőbb előnye, hogy nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, nem okoz allergiát. A szűrőanyag mosható.

Katalógus letöltése