Panelszűrők, zsírszűrők, fan coil szűrők

Texfilt Sík Panelszűrő

Texfilt sík panelszűrők

A Texfilt sík panelszűrőket a levegő durva-, és finomszűrésére használják a szellőztető-, és klímarendszerekben, a befúvott levegő tisztítására, ill. az elszívott levegőből olajköd és emulzió leválasztására. Ezen felül alkalmazzák fényezőkamrákban és szárítókabinokban.
A szűrők standard méretekben állnak rendelkezésre, de vásárlói igény szerinti méretekben is kaphatóak. tovább »

Texfilt Z Panelszűrő

Texfilt “Z” panelszűrők

A Texfilt “Z” felületnövelt panelszűrőket elsősorban előszűrésre használják. Bármilyen, a levegő befúvására, vagy elszívására szolgáló légtechnikai berendezésben alkalmazhatóak: pl. bevásárlóközpontokban, szállodákban, éttermekben, kulturális létesítményekben, számítógépközpontokban, ipari üzemekben stb.
A hajtogatott kivitel nagy szűrőfelületet, ezáltal magas hatásfokot és hosszú élettartamot eredményez. A tisztalevegő oldalon a szűrőt anyagára kasírozott fémháló merevíti. tovább »

Texfilt Zsírszűrők

Texfilt zsírszűrők

Ezeket a filtereket konyhai alkalmazásokra tervezték. Az ételkészítés során, a gőzbe kerülő nagy mennyiségű olaj és zsír leválasztására használják .
A zsírszűrőket fémszövetből, vagy hajtogatott expandált lemezből készítik. Ez a kivitel viszonylag nagy hűtőfelületet és kis légellenállást eredményez. A betét rétegszámátol függ a szűrő leválasztási képessége és légellenállása. tovább »

Texfilt Fan Coil szűrő

Texfilt Fan Coil szűrők

A Texfilt szűrők megvédik a hűtő és fűtő berendezéseket a portól és a szennyeződésektől. A termékek széles választéka áll rendelkezésre, melyek beszerelhetők az összes fajta fan-coil berendezésbe. Elsősorban helyi légkondicionálókban, légfüggö-nyökben alkalmazzák, ill. szállodákban mennyezeti fan-coil egységekben.
A szűrők standard és vásárlói igény szerinti méretekben is kaphatók. tovább »