Cellás szűrők, kompakt szűrők

Texfilt HE cellás panelszűrő

Texfilt HE cellás panelszűrők (F5-F9)

Texfilt HE cellás panelszűrő megbízhatóan és hatékonyan tisztítja a befúvott, elszívott és keringtetett levegőt a légkondicináló és szellőztető rendszerekben. Elsősorban ott alkalmazzák, ahol különösen szigorúak a levegőtisztasági követelmények, és magas légszállítás, kis rendelkezésre álló hellyel párosul. Tiszta levegőt biztosítanak irodaépületekben, gyártócsarno-kokban, repülőtereken, könyvtárakban, múzeumokban, laboratóriumokban, kórházakban és egészségügyi létesítményekben. Kényes alkalmazások során a gyógyszeriparban, műtőstermekben és intenzív osztályokon. tovább »

Texfilt kompakt szűrő

Texfilt kompakt szűrő (F5-F9)

A Texfilt Kompakt szűrőket a befúvott, az elszívott és a keringtetett levegő finomszűrésére tervezték. Tiszta és kondicionált levegőt biztosítanak irodaházakban, üzemcsarnokokban, repülőtereken, könyvtárakban, múzeumokban, laboratóriumokban, kórházakban és egészségügyi létesítményekben stb.
Érzékeny alkalmazások esetén, pl. tartósított élelmiszer gyártás, gyógyszeripar, vegyipar, optika, elektronika, műtőstermek, intenzív osztályok stb. tovább »

Texfilt hőálló panelszűrő

Texfilt hőálló panelszűrők (F6, F8)

A magas hőmérsékletnek ellenálló panelszűrőket alapvetően az autóiparban használják, a fényezési technológia során, a szárítókamrák levegőjét szűri. A szűrők a mennyezeten, vagy a csővezeték oldalsó csatornáiban helyezkednek el.
A felületkezelési technológia mellett, általános szárítási feladatokhoz is alkalmazzák. tovább »