Rólunk

Fulfilter telephely

Cégünk több min tíz éve gyárt és forgalmaz szűrőpaplanokat és szűrőlapokat, zsákos-, panel-, fan coil-, kompakt- valamint sterilszűrőket G3-F9 (EN779), illetve H10-H14 (EN 1822) szűrőosztályokban, klíma és légkezelő berendezésekhez, fényezőfülkékhez.

A beszállítók és a késztermékek nemzetközi szabványok szerinti minősítése garantálja, hogy szűrőink megfeleljenek a legmagasabb követelményeknek, bármely alkalmazás esetén.

A cég rövid története

Cégünk története 2000-ben kezdődött, mikor Fülöp Péter és felesége, Fülöp Péterné, Éva létrehozta a Fulfilter Betéti Társaságot Budapest központjában.

Megszerveztük a gyártást, az alapanyag beszerzést, és elkezdtünk magas minőségű, korszerű szűrőket gyártani és forgalmazni. Termelésünk néhány év alatt a többszörösére nőtt és nagyobb telephelyre lett szükségünk.

2004-ben Kft-vé alakultunk és egy modern telephelyre költöztünk Budapest egyik külső kerületében. Ezt követően társaságunk folyamatosan fejlődött és növekedett.

Ma a Fulfilter Kft. teljeskörű termékkinálattal rendelkezik és a szolgáltatások széles körét biztosítja vásárlói részére.